Monday, December 30, 2013

GAGAL BUAT KEDUA KALINYA.

IUI kali kedua GAGAL.
kecewa. sedih. hilang fokus.
semua ada. insomnia aku dibuatnya.
terlampau memikir sampai susah tidur.
suami pun nampak kecewa kali ini.
aku makin sedih tengok suami sedih.
allah belum buka lagi rezeki zuriat buat kami.

aku dah decide untuk tidak meneruskan iui utk kali ketiga.
aku cadang nak berehat dulu sebulan.
lupakan LPPKN buat seketika.
buang lemak tepu di badan ni.
aku nak kena start balik kelas join aerobic class.
mana tahu dengan cara itu aku boleh normalkan kembali paras hormon kan.
selain tu, aku rasa macam nak gi jumpa Mak Jah seksyen 7. Nak berurut. Urut satu badan.
Awal tahun hari tu dah pernah pergi berurut lepas dengar member suami cerita dia preggy lepas berurut dengan mak cik tu.
Ramai jugak aku dengar yg berjaya pregnant lepas berurut dengan beliau.
Tapi tu semua pun dengan kuasa Allah. kunfayakun.
Macam mana usaha pun kalau belum tiba masa nya allah belum nak bagi memang takkan ada.
Minta kawan2 doakan aku segera dapat zuriat.

4 comments:

Dhia Suhana said...

sy plan iui bulan 2..bulan satu nk diet n jogging utk stabilkan hormon..sy fhm perasaan awk cmna..sedihkan..sama mcm sy failed iui haritu. Sabar.. 2014 berazam utk dpt baby. semangat k

idzaidah khairani said...

ok...tq awak...sy sedih tgk suami sedih n kecewa. insyaallah sama2 kita usaha..,harap awak berjaya dgn iui nanti

Dhia Suhana said...

kalau awak ade no makjah tu boleh x bagi kt saya..saya ingat nk cuba jugak. Sebagai usaha kan

idzaidah khairani said...

ni no tel mak jah 019-3997063. dia duk di seksyen 7 shah alam. call masa period hari pertama. slalu dia suruh dtg berurut hari ke-6