Sunday, September 11, 2011

lazy monday??


keje.keje..keje
asal isnin je malas nk gi kje,asal isnin je mls nk gi kje...
lazy monday or org yg lazy??huhuhu
kang xgi kje nk dpt duit dr mana lak kan.
xkan nk jd housewif lak kan.
kang xde duit shopping baju cntik,beg cantik bagai kan..
so,kne la gi kje gak.
tp nsb bek minggu ni doktor aku xde, die pergi holiday ke taiwan.
blh la dok shaking leg kt klinik kang..~~cm la blh dok relaks 2~~ keje berlambak woi..
ngn census x wat lagi, fail bersepah sna sni, mana dgn kje sister nk kena tlg wat.
 huu....aku ingat senang kje jd nurse kt klinik ni...penat....mcm2 kje kena wat,
kje2 kerani pn aku wat..
2 la profesyen yg aku pilih..pdn muka aku...
srh blaja rerajin xmo, kn dh keje bese2 je...
hmmm...redha je la..

p/s : mana ade kje yg senang + xpenat kan..


2 comments:

SALWA ADNAN said...

hehe.. kite ni penah ke rajen? hehe =P

miz idza said...

xprnh.....buat2 rajen ade la...