Monday, April 30, 2012

HAJAT BELUM TERTUNAI

Pejam celik pejam celik usia perkahwinan dah hampir bulan ke 6....~~mcm dh bertahun plak ek~~~
6 bulan dh aku bergelar isteri kepada EN SUAMI tersayang..
BAHAGIA teramat sgt..


KOrang2 yang dh kawin pn mesti feeling sama mcm aku kn...kan...kan...
matlamat nk berkahwin dh tercapai..
ade gak hajat yg masih belum tertunai.

of course ler bile dah kawin sume org nak baby kiut miut kan..
aku pn sama la..
tp aku n suami belum ade rezeki lg..

member2 ramai yang cakap kt aku mcm ni

xpe xde baby lagi, boleh enjoy lagi dgn suami..
engko kan muda lagi relaks la dlu.
pergi la bercuti, mkn angin dlu...

byk dh aku google petua2 utk hamil but tak amalkan lagi.
susah nk compliance.
hihihi..
ini yang petua2 yang dh ditemui...

nak hamil tapi sukar ?tapi bagaimana ya... 
noorlism blogspot 


actually, sume ni kerja tuhan..kalo tuhan bagi cepat cepat la dapat,
kalo lambat lambat la dpt..
so, kepada member2 yang mengalami keadaan seperti aku, sabar ek.kita sama2 doa ok..
 

kot2 ade yg sudi berkongsi info / petua mai la post ckit kt blog aku ni..

tq korang coz baca aku membebel...
hihihi..


2 comments:

Anim Daim said...

Thanks betulkan..hehheheh
Sabar yer.....ini ujian....
Itu maknanya allah sentiasa ingat kita.....
Apabila dia menguji kita......

miz idza said...

Tu la. Kadang prtnyaan tu buat kita stress gak.